Vichy Normaderm – Review in Trilogie

Lierac, Uriage si Vichy sunt produsele cosmetice recent incercate si despre care voi vorbi intr-o mini trilogie, pe care oficial o incep azi. De ce asa? Le-am cumparat pe toate trei dintr-un foc, asa ca m-am decis sa fac un gest super politicos si sa le mentionez in acelasi articol, dar detaliate individual, fiecare cu al ei articol. In acest articol: Vichy Normadern Crema Impotriva Imperfectiunilor.

DE3DF4A3-5D0F-4CAD-AB20-F4234EE2AE44

Vichy este o marca de cosmetice la care am apelat de nenumarate ori, ceea ce imi usureaza sarcina de a alege atnci cand intru intr-o farmacie. Ce vreau sa spun este ca Vichy este o marca de care ma pot folosi oricand si care imi ofera exact ce am nevoie. Nimic mai mult si nimic mai putin.

Vichy Normadern are o texutura grasa, ca de unguent. Totusi este mai apoasa si se aplica mult mai bine pe piele. Aluneca si se poate masa in pielea fetei. Are o culoare verde, in ton cu dispenserul.

Despre actiuni, aceasta crema este care promite combaterea imperfeciunilor cum sunt petele. Tine in frau producerea de sebum, deci daca aveti un ten acneic, aceasta crema poate fi o optiune.

Vezi ➡️ Uriage Crema Hidratanta Lejera – Review de Editor In Trilogie si ➡️ Lierac Dioptiride Crema de Ochi – Review de Editor In Trilogie

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s