Ia-ti un Moment Pentru a Reflecta Asupra Energiei din Spatiul Tau

Sugestii pentru reorganizarea spatiului personal si eliminarea energiilor negative.

pexels-photo-700549

Orice zi este o ocazie in a reflecta asupra modului in care traim. De exemplu, daca doar ce ai inceput o dieta, ar fi in dezavantajul tau sa lasi o cutie cu dulciuri  in spatele unui cabinet din bucatarie. De asemenea, lucrurile vechi, refolosite si rasfolosite au ramas imbibate in energii vechi ce nu isi au locul in prezent, cu atat mai mult, in viitorul tau.

Obiectele cu care ne umplem casa ne pot influenta starea emotionala, dat fiind faptul ca obiectele au si ele campuri de energii. Atunci cand iti cureti casa de energii vechi, lasi loc pentru reinnoire si ca rezultat lucrurile noi, fresh si pozitive isi pot face intrarea. Daca nu stii ce anume ai putea face pentru a-ti ridica starea de bine in casa si implicit a-ti inmulti sansele de bine pe viitor, citeste in continuare, caci #TieBaby a pregatit un scurt ghid, special creat pentru a aduce un pic de lumina vizavi de acest subiect.


Simplifica Pentru a Crea Spatiu

Am auzit cu totii de stilul minimalist, iar azi, mai mult ca nicioadata, ni-l putem insusi ca stil de design interior. Traim momente de progres virtual, in care ne dorim din ce in ce mai mult a impartasi momente din viata personala cu lumea intreaga, care datorita internetului a devenit ceva usor de accesat. Si cum orice inceput incepe cu un prim pas, acesta ar putea fi chiar despre decorul cu care ne-am trait ultimii ani. Oare mai face casa buna cu planurile de viitor si cu cine vrem sa devenim?Atunci cand facem o plimbare mica simtim cum ne limpezim gandurile. Asa se intampla si cu spatiul personal in care locuim. O curatenie detaliata face bine, adeseori fiind descrisa ca si cand am scapat de o greutate. Suna bine, nu-i asa? Doar ca adesea acest proces costa timp si rabdare. Nu este de ajuns sa facem curatenia la supfarata. Fiecare sertarel si coltisor vor fi expuse luminii, curatate, rearanjate si uneori mutate sau chiar scoase din locuinta.Iti poti planifica o saptaman, in care te poti ocupa zilnic de cate un colt sau sertar. Examinaza fiecare obiect, fiecare lampa, obiect de arta si chiar si vopseaua de pe pereti. Echipeaza-te cu saculeti pentru obiecte de camara, gunoi sau pentru donatii. In timp ce avansezi cu reorganizarea spatiului personal, gandeste-te cat de mult spatiu vei lasa pentru noi lucruri, noi amintiri si mai multa energie pozitiva.7 obiecte catre care ar trebui sa-ti indrepti atentia:

  1. Obiectele a caror prezenta te duc cu gandul la un trecut mai neplacut sau la persoane care ti-au lasat rani si amintiri neplacute. Te poti usura de greutatea acestor obiecte plasandu-le in sacul cu donatii.
  2. Acele obiecte pentru care ti-ai pierdut simpatia. Nu le arunca. Sacul pentru donatii sau cel pentru cadouri este un loc numai bun pentru aceste obiecte.
  3. Obiecte pe care le pasrezi doar pentru ca au valoare. Le poti vinde, asa nu vei pierde foarte mult.
  4. Obiecte pe care le ai in duplicat. Sacul cu donatii sau cel pentru cadouri.
  5. Obiectele sparte, rupte, de care tii ca un scai. Cosul de gunoi.
  6. Orice obiect care nu mai marge cu stilul de viata prezent. Cadou, donatii.
  7. Obiectele moarte (flori artificiale, bibelouri, etc). Aceste obiecte merg la gunoi.

Dupa ce te-ai eliberat de obiectele care te tineau inlantuit de trecut, poti trece la curatarea aerului. Ferestrele larg deschise iarna pot face minuni la acest capitol.


Cumpara cu Intentie

Cu spatiul curat si aerul improspatat, ne putem in sfarsit indrepta atentia catre noi. Acum este este foarte important sa ne infrumusetam locuinta cu acele obiecte care sunt noi noute si care ne transmit un sentiment de bucurie si frumusete. Este drept, pentru cele mai bune rezultate, acest pas cere timp si cumpatare. Este de preferat sa investim in obiecte veritabile si sa ne axam pe cele patru elemente sacre. Asa vom crea acea ambianta placuta in interiorul casei, una ca in revistele cu cele mai frumoase interioare.

Pamant

Elementele care tin de pamant au energii de sustinere. Lemnul si  pietrele sunt cele mai bune exemple si destul de usor de procurat. O masa din lemn veritabil, raw, este un bun exemplu. Poate fi si o sculptura de lemn sau una de piatra. La fel, piatra poate fi de diferite tipuri si culori. Cat despre lemn, alege-ti un unul dupa plac si in buna comunicare cu restul de culori folosite in interior.

Aer

Unele spatii ne fac sa ne simtim sufocati. Aerul joaca un rol foarte important in modul in care ne simtim in spatiul personal. Putem face loc pentru mai mult aer prin reorganizarea mobilei. Eliminand unele piese de mobiler este o idee la fel de buna, daca nu chiar cea mai buna.

Focul

Nu toate casele au seminee, dar focul este un element activ puternic. Putem inlocui efectul unui semineu cu lumanari sau lanterne, care pot fi la fel de energizante atunci cand sunt plasate in locuri strategice. De asemenea, focul da casei un aer cald si provoaca acea relaxare, pe care toti o dorim.

lustra_camilla_sp6_red
COMANDA AICI Lustra Camilla SP6 Red

Sfatul TieBaby: Combinati lustra inflorata langa mobilier si elemente decorative cu design contemporan spre minimalist.

 

Apa

Apa acopera 71% din suprafata pamantului si 60 % din corp, cu concetratie mai mare in creier, inima si plamani. Impresionant, nu-i asa? De aceea este natural pentru noi ca apa sa actioneze ca si un calmant. Unde este apa plasata in casa? In ce directie curge? De asemenea, curge usor, ca o scurgere sau abundent? Sunt toate robinetele in ordine? Foloseste-ti intuitia pentru a corecta toate aceste cerinte, acolo unde este necesar.


Spatiul personal ocupa un loc important in viata noastra. Fara dar si poate, atunci cand actionam din intuitie, putem creat un spatiu cu o vibratie ridicata.

Pentru mai multa inspiratie in decorarea casei intra pe ➡️ SHOP

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s