Lierac Dioptiride Crema de Ochi – Review de Editor In Trilogie

Lierac, Uriage si Vichy sunt produsele cosmetice recent incercate si despre care voi vorbi intr-o mini trilogie, pe care oficial o incep azi. De ce asa? Le-am cumparat pe toate trei dintr-un foc, asa ca m-am decis sa fac un gest super politicos si sa le mentionez in acelasi articol, dar detaliate individual, fiecare cu al ei articol. First stop: Lierac Dioptiride crema de ochi.

Farmacia HelpNet este locul unde am gasit aceasta crema impachetata frumos intr-un tub, si nu borcanel (btw, fetele farmaciste au fost minunate). Acest lucru mi-a placut din prima pentru ca in felul acesta aplicarea se executa intr-un mod igienic. Nu este nevoie sa folosesti degetul sau o spatula pentru a face rost de crema. In plus, aplicatorul nu atinge piealea, deci la fel, un bonus.

Din pacate majoritatea farmaciilor nu folosesc testere asa ca am luat crema “la risc”, si nu neaparat ca nu ar fi fost o crema buna, dar cateodata nu exista compatibilitate. Plain and simple. Nici nu am asteptat sa ajung acasa, asa ca am luat loc loc pe un scaun in mall si am testat crema deja cumparata. Stiti, sunt ca copii cand vine vorba de produse cosmetice si beauty, iar casa pare atat de departe incat asteptatul este ultimul lucru la care ma gandesc.

Lierac Dioptiride chiar este crema si nu gel. Deci este alba, cu o textura usoara si placuta. O poti masa in pielea din jurul ochilor si poti face lucrul acesta pana la nesfarsit pentru ca nu “dispare” in piele, cel putin nu atat de repede incat sa-ti faci aplicarea cu ochii pe ceas. As putea spune ca are un echilibru perfect intre umed si cremos, textura pe care o prefer in special in cremele pentru ten si ochi. Devine una cu pielea, fara sa deranjeze sau sa fie simtita ca fiind straina pielii.

Cosmeticele din farmcie nu au miros (sau cel putin sunt spre light). Crema Lierac Dioptiride nu face exceptie, deci nu are miros parfumat, si tot ce ramane este un mini odor de unguent, care de fapt este chiar placut. Sa zicem ca-ti poti ghici crema chiar si pe intuneric tocmai din cauza lipsei de miros care de fapt exista si doar tu il stii. Makes sense?

Ca si “abilitati”, pe cutie Lierac Dioptiride suntem imformati ca avem de a face o crema pentru riduri, umplere si care corecteaza. O fi sau nu adevarat, produsul ramane la mine pentru ca il plac si este o achizitie de care sunt multumita. Adevarul este ca personal nici nu am asteptari mari, dar vreau sa stiu ca exista compatibilitate mare intre produs, eu si pielea mea.

Pret aproximativ: 90 ron 15 ml

E263F99F-76C6-401D-ADE4-984DC21295CB_1_201_a

 

NEXT

3EFE9BE3-FA9E-4E1A-94DF-7E8A35D8771D_1_201_a

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s