Blog Editor Review: NALA, Drroebuck’s si Naturschön-Alverde

Ultima vizita la Sephora a fost cu un scop precis. Inarmata cu o poza facuta testerului incercat nu cu mult timp in urma, am cugetat in a pescui exact crema testata, si nu alta, cum mi s-a mai intamplat de atatea ori (tentatia e mare). Spre deosebire de tester, cutia propriu-zisa arata destul de diferit, totusi am reusit dupa ceva efort, sa o gasec in micul spatiu dedicat colectiei de produse cosmetice Dr Roebuck’s.

Desi incerc adeseori testere, nu de multe ori se lasa cu o achizitie. Totusi Dr Roebuck’s m-a convins, si inca de la prima aplicare. Este o crema de fata cu o textura taman buna si imi place ca este fara miros. In general am avut o experienta placuta cu produse cosmetice de orice fel carora le lipsteste mirosul. Este hidratanta, cu o textura bogata si densa, se simte minunat pe piele si este oarecum scumpa. In magazin am gasit-o undeva la 180 ron, iar pe site-ul brandului este 45$.

1CFEDFBD-B726-458B-9BBA-054237ECC3C5_1_201_a

8a524fc8-2689-44ae-9341-133acd42f6cb_1_201_a.jpeg

O alta minunata achizitie este crema de ochi de la Naturschön-Alverde, pe care o veti gasi doar la dm. Imi place pentru ca este vegana, vine intr-un mic borcanel de sticla, chiar si capacul are sunet de metal, iar cutia este de carton. Toate aceste detalii indica o mare atentie asupra felului in care produsele (sau cel putin o parte din) Naturschön sunt create. Crema nu contine alcool, are o textura placuta si destul de densa pentru un pret relativ scazut. In magazin o veti gasi undeva la 20 ron, iar online undeva la 5 euro.

96B1FCE8-1C93-49CC-AFC7-7052CB90112F_1_201_a

Ultimele doua produse din acest articol vin de la NALA. Nu este prima data cand incerc produse ale acestei marci, care desi are mai toate optiunile ambalate in sticlute si borcanase de plastic, are grija ca ingredientele folosite sa fie in proportie de peste 90% naturale. Deci NALA miroase a fructe si plante, pe stilul Lush, daca stiti la ce ma refer. De data aceasta am incercat o mingiuta sare de baie eferverscenta (pret undeva la 13 ron) si un tonic sspray facial super bland de care sunt placut surprinsa (pret undeva la 20-25 ron). Pe nala.ro are 19.90 si il veti gasi in variante pentru ten gras, ten mixt si ten matur.

B194AB79-A10C-4E56-8B1B-CD8BBD2063BF_1_201_a

Pe curand!

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s