Am Cumparat 4 Produse de Ingrijire cu 25 Lei

Cine ar fi crezut ca voi ajunge acasa cu patru produse de ingrijire pentru care voi cheltui doar 25 lei? Nici prin cap nu-mi trecea, dar uite ca zilele trecute am intrat in dm, unde stiu 100% ca-mi gasesc nu una, dar mai multe variante de pasta de dinti fara fluor. Preturi pentru toate buzunarele, cel mai mic fiind 7.79 lei iar cel mai mult fiind peste 24 lei. Am decis pentru extrema cea mai mica, mai ales ca stiu deja brandul Vivanatura.

DSCN0037

Dupa, cu ochii pe rafturi mi-am adus aminte ca as avea nevoie de o noua periuta. Printre atatea plastice am dat peste doua perii cu maner din lemn, la care am scos un din inima “wow”. Deci se poate! Pentru periuta am platit 9.99 lei, aceasta fiind cea mai ieftina dintre cele doua variante valabile. As da oricand si mai mult de atat, dat fiind optiunea de a folosi un material prietenos cu mediul inconjurator.

DSCN0036

Foarte satisfacuta de cele doua achizitii, am trecut la sampon ca doar ce mi se deschisese apetitul la gasit chilipuriri cu mare uz. Nu o sa va vina sa credeti, dar urmatorul produs m-a costat 3.39 lei. Intr-adevar exista o reducere de un leu si ceva la sampon (acesta fiind produsul achizitionat), dar chiar si-asa, nemaiponeit de ieftin. Despre Balea stim cu totii ca are absolut de toate in gama de ingrijire, iar fiecare produs este infricosator de ieftin. Ce-i drept, produsele nu exceleaza dar cu siguranta isi fac treaba si asta o stiu din experienta. Un sampon simplu, pentru par normal, cu lamaie si menta, fara silicon.

fullsizeoutput_2924

Ultimul chilipir este fixatorul de par Balea 100 ml, pe care il poti ascunde frumos in poseta pentru orice ocazie cand ai nevoie un mic touch up. Miroase numai bine si isi face treaba. Pret: 4.39 lei.

La casa am platit 25.04. Am fost atat de incantata incat m-am gandit sa-mi mai iau ceva. Nu am cheltuit banii anapoda. Am intrat la Zara Home, unde se gaseste crema mea preferata de corp, Dark Amber. Dar despre aceasta intr-un alt articol (daca nu cumva acel articol deja exista undeva pe blog).

fullsizeoutput_2921

Pe curand!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: