Vesnicul Copil, Nativul Gemeni: 21 Mai – 20 Iunie

Si am ajuns pe taramul gemenilor, eterni pusi pe vorba si veseli nevoie mare. Dar oare chiar asa este situatia cu nativii nascuti la sfarsit de mai si in mai toata luna iunie?

Gemenii sunt a treia zodie din cele 12 semne zodiacale. Acesti nativi prind zile bune din mai dupa care ii sarbatorim aproximativ alte trei saptamani in iunie. Prima luna de vara merge formidabil de bine cu natura jucausa si energica a gemenilor. Totusi eu am intalnit si gemeni seriosi, intelectuali si super cunoscatori. Cunoscatori de tot si de toate. In esenta aceasta zodie este una dintre cele mai inteligente zodii. Nu numai ca sunt asi in a memora informatie, dar sunt excelenti in a o da mai departe. Nu degeaba geamanul este patronul casei a treia, unde informatia se scalda in sucul propriu, ca la mama acasa.

Aceasta calitate de a reactiona ca o sugativa la informatie in combinatie cu nevoia instinctuala de a o da mai departe nu face mereu din geaman un prieten sau cunostinta de incredere. Din pacate geamanul, la fel ca toata lumea, vine din diferite medii, cea ce nu il ajuta in a selecta informatia despre care va vorbi. In lipsa de chestii utile, geamanul va lua ce va prinde. Zvonuri, barfe si lucruri mici, pe care le va da mai departe, ca ne place sau nu.

Palavrageala este la ea acasa in situatia gemenilor, si de multe ori vor vorbi peste tine, nevoia de a da informatia lor mai departe surclasand orice farama de maniera proprie fiintei lor.

Pe partea pozitiva, cum am scris mai sus, geamanul are creier de geniu. Poate invata o multime de chestii utile si interesante, dupa care va vorbi. Isi poate infiinta cu succes propriul show de televiziune, in care glumele, voia buna si vorba in general vor curge fara limita. Teo Tradanfir, nativa geaman, ne-a tinut companie ani buni cu emisiunile ei, emisiuni in care prezentatoare pare a se simti in elementul ei. Pe scurt i se potriveste. La fel si Heidi Klum, fost model, in prezent renumita datorita flerului cu care prezinta si jurizeaza emisiunile TV de succes Project Runway si Germany’s Next Topmodel. Kanye Weast, un alt geaman renumit, are un fel aparte de a se exprima, vorbind lucrurile pe fata. Muzicianul este cunoscut ca neavand filtru, fap stiut de pe urma controversatelor remarci si interviuri avute de-a lungul anilor.

Fiind zodie de aer, geamanul este un om ceva mai detasat de emotii, dar cu care poti strabate toata lumea doar la un pahar de vorba. Este jucaus, galagios, amuzant si energic. Cum sa nu iubesti un asemenea om?

Emotional gemenii simt nevoia de schimbari frecvente si deseori aceasta dorinta a fost aratata cu degetul ca fiind problema din spatele posibilelor probleme in cuplu. In adevar, nevoia de schimbare a geamanului este o nevoie normala care poate fi rezolvata printr-un stil de viata diversificat. Acest nativ poate fii omul care nu sta locului, asa ca ia-l de mana (pe nativ) si tine-i companie. Nu fuge acasa la mamica dupa o situatie tensionata, ceea ce il face un partener solid. La fel, nu-ti fie frica sa fii tu insuti in preajma nativului. Ca si celelalte semne de aer, Gemenii nu tintesc catre avutii si nici nu au o lista batuta in cutie cu calitatile viitorului partener. Sunt deschisi la minte si pot intelege multe puncte de vedere. La fel, pot ierta multe si pot trece cu vederea tot asa de multe. Se vor atasa de cei diferiti, rebeli, sensibili sau care nu-si gasesc locul in societate. Iti vor da timp si spatiu sa te redresezi sa vii inapoi la linia de plutire. Iti vor da spatiu sa te gasesti pe tine insuti si vor vorbi cu tine despre toate lucrurile posibile si imposibile. La fel, daca poti trece peste palavrageala lor, gasesti in ei oameni cum rar mai exista pentru ca ei chiar asculta acolo unde multi nu inteleg.

Ca si parteneri, au nevoie de egali. Practic, nu te poti baza pe ei ca-ti vor deschide butic sau service auto. Le lipseste ambitia, determinarea si concentrarea. In schimb 100% vei avea un partener care-ti va fi alaturi si te va sprijini fizic, emotional si mental cu suportul de care ai nevoie. Chiar si daca trag chiulul, cu putin insistenta ii vei redirectiona inapoi catre tine. Nu ai cum sa fii singur cu un Geaman langa tine!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: