Astrologie: Taurul, Aprilie 20 – Mai 20

Si uite ca am ajuns si la zodia taur! Soarele nativilor nascuti intre 20 aprilie si 20 mai este planeta Venus, ceea ce in teorie ar indica catre oameni iubitori de frumos. Practic, taurilor chiar le place sa traiasca frumos si pamantenesc. Da, acesti oameni sunt foarte practici, sunt ambitiosi, lacomi, pofticiosi, glumeti si cu picioarele pe pamant. Ei vor sa traiasca viata de zi cu zi usor, fara drama sau trairi puternice. Au o intelepciune de pamant, adica stiu instictiv despre cum se traieste viata. Inteleg notiunea de “a poseda” si vor acumula de-a lungul vietii o frumoasa avere construita din oamenii care le-au cazut cu tronc, din casele pe care le-au visat, din bunurile pe care le-au placut si banii calculati pentru un trai comfortabil.

fullsizeoutput_28f4

Desi se spune despre taur ca fiind muncitor, este bine sa facem putina lumina. Da, taurii sunt muncitori, dar pasivi, inceti si vor ocoli muncile grele. Totul vine de la planeta Venus. Aici ne axam pe frumos. O munca grea este stresanta si murdara iar ei nu numai ca vor, dar isi vor trai viata in mod placut, mereu imbracati frumos, facand glume si tinand conversatii vesele cu cei din jurul lor. Fata in fata cu misiuni grele, de multe ori se vor face ca ploua, lasand loc pentru cei cu ceva mai putina stima de sine sa-si murdareasca mainile si creierii. Taurul are treburi mult mai importante, cum ar fi sa se lipeasca de cineva vesel sau cu rang mai inalt langa care se regasesc pe ei insasi, adica tintind catre o cariera petrecuta la birou si inarmati cu schiuri pentru ca vor face slalom printre picaturile de drama intalnite pe drum.

Job-ul visat al unui taur veritabil este acel loc de munca care ii ofera un salariu decent, pentru care va investi nici mai mult nici mai putin din energia fizica, mentala si emotionala stabilita de nativ. Banii trebuie sa fie suficienti cat sa-i asigure un trai comfortabil, iar acel comfort include toate placerile pamantesti. Vacanta, mancare buna, haine comode, parfumul preferat, utilitatile platite la timp, o masina decenta si buget la indemana pentru gratare de weekend sunt cu siguranta prioritati pe lista unui taur.

In relatii, taurii sunt genul de parteneri care se bucura cu adevarat de compania jumatatii lor. Isi cauta parteneri frumosi, pe care ii vor cocolosi cu atentie, timp si gesturi afectuoase. Sunt posesivi si vor sa-sa tina partenerii mereu langa ei. Cat despre gelozie, cine a fost sau este intr-o relatie romantica cu un taur stie despre mania acestui nativ. Va vedea rivali acolo unde nu sunt iar reactia avuta dupa o asa “descoperire” lasa partenerul de cuplu bulversat si chiar ranit. Pentru a rezolva o asa situatie stresanta este nevoie de calm si putere din partea jumatatii taurului. O persoana calita si cu picioarele pe pamant poate manevra situatia cu succes, dupa care totul revine la normal.

Nu putem decat sa ne bucuram de taurii nostri veseli. Ne vor tine cu picioarele pe pamant si ne vor toata dragostea lor, care este multa, comfortabila, de durata si sigura. De la ei putem invata despre stima de sine, pe care acestia o practica cu succes. Taurii aduc prosperitate, frumusete, calm, rabdare, blandete, senzualitate si o multime de lucruri trainice si durabile. Ei cladesc incet dar sigur familii, cariere, iubire si viata. Iti vor vorbi din inima despre multele mancaruri placute lor si la propriu vor saliva cand tu sau chiar ei gatesc ceva in bucatarie. Te vor iubi si te vor rasfata. Vor investi in tine timp, energie, caldura, atentie si multa viata buna. La multi an dragi taurasi!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: