Mastile lui Aprilie De Care Trebuie sa Stii

Sase masti cu mot incercam luna aceasta, fiecare una si una. Sunt toate alese cu grija, de catre mine, editor de blog. Fiind sase in total, ar fi fost gresit sa le incerc pe toate in aceeasi zi, asa ca am testat cate doua sau una, dupa cum am crezut de cuviinta.

DR. JART – Prima aleasa este masca de fata Bright Lover de la Dr. Jart, o marca coreeana pe care am pus ochii de ceva timp. Sephora are plenty de produse din acest brand, masca de iluminare a tenului fiind aleasa inimii mele. Pachetul contine o mica cutiuta cu masca propriu-zisa + masca de acoperire (materialul este foarte bine ales pentru scopul procedurii). Despre rezultat pot spune ca sunt pe deplin multumita. M-am ales cu o piele mai ferma & luciu sanatos, motiv pentru care am renuntat la fond de ten in acea zi.

Timp: 30 – 40 min.

Nu se clateste.

20180410_11204620180410_113534

 

SEPHORA – Masca de par de la Sephora cu unt de shea parea a fi o provocare, da fiind modul de intrebuintare. Insa, am finalizat cu succes toata operatiunea. Miroase superb, iar casca a stat toata noaptea la locul ei, adica pe cap. Se clateste dimineata si doar daca musai trebuie, se spala parul. Pinky swear ca mi-a hranit si varfurile despicate. Cu siguranta este un hit.

Timp: masca pentru timpul noptii.

20180410_22095720180410_221845

 

KOCOSTAR – Efectul de tratament din plasturele pentru nas de la Kocostar (din nou intram in lumea cosmeticelor coreene) a fost unul de lunga durata. Este posibil sa-l fi aplicat gresit (pe uscat), dar tot m-am bucurat de un nas fara puncte negre. Ce-i drept, de-abia dupa o zi am observat diferenta.

DSCN7857DSCN7859

 

TEAOLOGY – Cele 20 de minute petrecute in pat cu ochii ochii complet acoperiti de masca de ochi de la Teaology au fost un prilej bun spre a-mi goli gandurile si a ma relaxa. Si daca incercati masca, setati o alarma. Nu prea ai cum sa te uiti pe ceas atunci cand ai ochii acoperiti de ingrediente care promit ochi mai limpezi si mai intineriti.

Nu se clateste.

DSCN7862

 

MUSTUS – Din selectia de masti de la Mustus am ales un pachet cu o imagine cartunistica a catorva legume super cunoscute, toate colorate mov. Masca este super densa si gelatinoasa. Ca si prezentare, ca mai toate mastile cool din zilele noastre, ai de a face cu un servetel decupat special spre a-ti lasa ochii si gura libera sa-si faca treaba in timp ce tu te bucuri de efectul ingredientelor care promit a fi doar de origine vegetala.

Ingrediente: afine. acai, cartofi dulci, vinete si extracte din sfecla de zahar.

Timp: 10 – 20 minute.

Se clateste la sfarsit.

DSCN7866

 

PAPA RECIPE – Din nou o marca coreeana, Papa Recipe, este ultima aleasa pe lista. Least but not least, vine intr-un pachet tare dragut decupat sa para ca un borcan din camara bunicii.

Ingrediente: extract de propolis si miere de Manuka.

Timp: 20 – 30 minute.

Nu se clateste.

DSCN7872

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: