Testat: Syoss Oleo Intense Vopsea Permanenta de Par

Dupa cum ne-am obisnuit, aici pe TieBaby Blog povestim despre produsele incercate (printre alte subiecte). Si cum firele albe de par se incapatanau in a iesi in numar cat mai mare, am dat fuga fuguta la cel mai apropiat magazin hotarata sa scap macar pentru cateva saptamani de micii tradatori albi. Fiind vorba de un magazin universal era clar ca nu voi gasi produse profesionale, dar cel putin stiam marcile de care trebuie sa stau deoparte. Cu un buget undeva la 18 ron m-am decis pentru vopseaua de par Syoss Oleo Intense (pe pachet scrie fara amoniac ).

DSCN0488

Cutia contine obisnuitele ustensile si produse – o pereche de manusi (cele transparente), un dispozitiv de aplicare cu lotiune fixatoare, dispozitivul cu crema coloranta, un pliculet cu balsam si hartia de instruciuni. Foarte important de stiut este faptul ca vopseaua de par Syoss Oleo Intense are un mesaj de informare despre puterea de acoperiere al firelor de par alb pentru fiecare nuanta in parte (jos pe spatele cutiei). De exemplu, gasisem o nuanta mult mai inchisa decat cea aleasa (4-18) si totusi pe spate se precizeaza ca este recomandata pentru un par doar partial acoperit cu fire albe.

Am ales sa amestec vopseaua si lotiunea in dispozitiv si bine am facut deoarace acesta s-a dovedit de folos. Cel mai multumita am fost de consistenta mixului. Nu curge, se asaza si se intinde frumos. Dispozitivul de aplicare contribuie si el la o aplicare fara de cusur.

In cele 30 de minute de asteptare am stat cumintica in fata laptopului, din cand luata prin surprindere de senzatia usor iritanta simtita asupra scalpului. Ce sa zic, nu sunt mare fan at testelor inainte de vopsire, dar pentru cele perfectioniste recomand ‘bagare de seama’. Din tot procesul de vopsire ma simt cel mai bine cand ajung la balsam. Despre cel din cutie sunt neutra. Cat despre miros, asteptati-va la o experienta olfactiva eleganta pe stil Syoss si probabil stiti despre ce vorbesc daca ati incercat produsele de par al acestui brand.

La final pot spune urmatoarele:

Vopseaua are intr-adevar putere de acoperire, dar nu intr-atat pe cat m-as fi asteptat. Aplicarea nu exceleaza dar este satisfacatoare iar cutia iti ofera tot ce ai nevoie. Aplicatorul este perfect. Cantitatea unei cutii acopera cu succes un par usor trecut de linia umerilor. Petele de vopsea ies destul de usor la clatire. Mirosul vopselei este ok. Pigmentul vopselei (cel putin nuanta aleasa de mine) este undeva intre mic si mare – deci o recomand pentru un par care se vrea a fi natural indiferent de nuanta aleasa. Inca un plus este faptul ca vopseaua aplicata nu curge.

fullsizeoutput_28d5

DSCN0498

Pe curand!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: