Astrologie: Neanfricatul Berbec 20 Martie – 21 Aprilie

Recent iesiti din iarna, intram in zodia Berbecului. Odata cu Pestii, am incheiat ciclul celor 12 luni si am trecut prin toate starile si aspiratiile. In aprilie o luam frumos de la capat cu ajutorul nativilor din Berbec. Neanfricati si curajosi, Berbecii nu stiu ce inseamna greutatea obstacolelor. Sunt ca si copilasii, entuziasmati despre ceea ce isi propun si siguri pe ei ca ceea ce vor deja le apartine. Parca am vorbi despre legea atractiei, dar asa sunt Berbecii. Ei vin pe lume practicand neintentionat o lege pe care multi dintre noi studiem pentru a o intelege ca la final sa si practicam abundenta sau fericirea implinirii tuturor dorintelor. Poate ar fi o idee buna sa stam de vorba cu un Berbec. Acest nativ ne va spune ca el/ea pur si simplu isi doresc ceva si il obtin. Nu si-au pus niciodata intrebarea de ce se intampla asa pentru ca in lumea lor este firesc sa ti se cuvina totul. Adevarul este ca Berbecii au incapsulat in interiorul subconstientului executia dorintelor.

Fiind prima zodie de foc, avem de a face cu o persoana care nu-si creeaza obstacole din propriile sentimente. Nu exista asa ceva. In cel mai rau caz, sentimentele sunt mai mult de furie, pe care uneori o manifesta. Da, Berbecii pot fi agresivi. Din fericire aceasta furie dureaza o farama de moment, dupa care isi revin brusc la starea lor generala de bine. Sa nu va suparati daca Berbecul iubit isi varsa furia pentru cateva minutele. Trebuie sa intelegem ca este o nevoie de manifestare cu mult peste controlul lor. Chiar si in stare constienta de sine, omul Berbec este covarsit de insasi puterea Soarelui sau.

Berbecul este condus de puternicul Marte, planeta care ajuta nativul sa devina un leader oriunde ar fi. In cercul de prieteni este acea persoana care va iesi in evidenta no matter what. La locul de munca conduce cu o mana de fier si o face galagios prin acte marete, punand pe fuga adversarii si tinand pe ceilalti sub papuc. Cu ajutorul celorlalte planete din astrograma personala, Berbecul ajunge sa fie un om care reuseste tot ce isi propune, si o va face uneori cu foarte mult tact daca este ajutat de alte planete mai pacifiste. Deci sa nu ne imaginam Berbecul ca fiind vikingul din poveste de care trebuie sa fugi. Acest nativ este mai degraba omul de la care poti invata despre a fi un om bine vazut in societate. Este increzator, neanfricat, ambitios, pozitiv, iubaret nevoie mare si carismatic. In plus este un luptator care munceste impecabil in a-si indeplini telurile. Nu exista greseala, doar rezultat.

Romantic vorbind, in teorie ar trebuie ca Berbecii sa fie parteneri focosi. Planeta Venus si Luna in astrograma nativului iti pot spune mai mult despre dorintele emotionale vizavi de relatii intime, arte si familie. Despre Venus stim ca sta aproape de Soare, ceea ce ne ajuta in a crea un profil. Acolo ii intalnim pe Varsator, Pesti, Berbec, Taur sau Gemeni. Un Berbec cu Venus in Varsator este o persoana diferita fata de un Berbec cu Venus in Pesti. La fel pentru celelalte optiuni ramase. Deci putem intalni Berbeci darzi dar care iubesc in mod poetic ca mai apoi sa intalnim un Berbec focos caruia ii curg ochii (el sau ea) fara limita decat a lor (daca si-o impun si o castiga dupa ceva dezbateri serioase cu ei insasi). Ca urmare, Berbecii pot iubi si ei ca ceilalti, adica in moduri diferite. Desi increzatori, in viata romantica au si ei de trecut prin esecuri. Totusi, viata romantica nu le va fi niciodata exagerat de tulbure sau plina de renasteri. Berbecul va merge prin lume, isi va cunoaste aleasa sau alesul si daca este nevoie, nativul va lupta fara frica pentru a-si tine relatia in stare de continuitate. Pot trece relativ usor peste pacatul omului de langa ei. Si daca chiar nu se mai poate, chiar si in ciuda eforturilor depuse, Berbecul va trece peste dezamagirea traita si va triumfa in viata. Isi va tine familia unita, casa prospera, relatia lunga, cariera infloritoare si viata implinita.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: