Miresme de Vis si Produse Infuzate cu Natura

#organic #natural #spa #Nala #YvesRocher #5oclock

Se spune ca fericirea exista in lucrurile mici. Suna cam prea de poveste, nu-i asa? Si uite ca povestile exista, ca de exepmplu atunci cand inspiri adanc in piept saculeti plini cu toate plantele de pe camp. Sau atunci cand iti sorbi ceaiul de trandafiri. Eu am gasit acele mici rasfaturi care imi hranesc sufletul. Printre alte o multime de lucruri mici cu care ma alint se numara si ceaiurile. Prefer cele in care floarea sau frunza plantelor este pastrata intreaga. Doar asa iti poti crea o poveste. Dupa care vine acea stare de bine pe care o cautam. Exista o satisfactie adanca atunci cand suntem fata in fata cu gustul si mirosul virgin al plantelor.

fullsizeoutput_288e

Si nu este vorba doar de ceaiuri. Intr-una din expeditiile mele pe la targuri cu produse romanesti am gasit la un stand super dragut saculeti cu plante. M-a incantat nemaipomenit tot conceptul, asa ca am plecat acasa cu ceva roz si dragut. Mirosul nu este puternic, dar odata ce inspir sunt instant trimisa inapoi pe dealurile bunicii. Este incredibil cum un lucru atat de mic poate fi un elixir cu miros de fan, vara, gandacei prin iarba, plante uscate si amintiri care raman cu tine o viata intreaga.

Cosmeticele sunt o alta metoda prin care ma conectez cu natura. Serurile de fata sunt cu adevarat un rasfat pentru mine. Sunt apoase, merg extraordinar de bine pe piele si sunt cumva mult mai prietenoase cu tenul. Cutia verde de la Nala este doar una din multele seruri de fata incercate. Va spun, nu ai cum sa gresesti cu un produs handmade si cu continut de 97,5 % ingrediente naturale. Yves Rocher este un alt brand care se lauda cu ingrediente de la mama natura. Si voi, dragele mele, cu ce va laudati?

fullsizeoutput_2890

53169481_2387409918248070_9210106849972453376_n

fullsizeoutput_2894

Screenshot 2019-03-13 at 17.39.15

Pe curand!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: