Saptamana Modei in Londra – Colectii de Succes pe Scurt

Embed from Getty Images

 

Londra Fashion Week s-a terminat, dar nu si Saptamana Modei care continua cu Milan. Cat despre Londra, in comparatie cu New York, lucrurile au fost mult mai interesante.

Halpern – culori tari si siluete lungi. Materialele folosite in aceasta colectie cad adeseori in cute relaxate sau lejer si desn. Paietele domina, creand un look glam.

Embed from Getty Images

 

Alexa Chang – tanara creatoare a fost tot un zambet la sfarsitul colectiei, care emana un vibe super British. Relaxat, un picut rebel, si cu lipici la bun gust.

Embed from Getty Images

 

Ports 1961 – o multime de piese absolut superbe. Multumita craftului minunat, fiecare look din colectie pare a fi o forma de arta. Se insista pe minimalism, si totusi exista o frumusete rafinata in fiecare forma data hainei. Accesoriile si incaltamintea par a fi perfect alese pentru ca fiecare look sa se inchege armonios.

Embed from Getty Images

Christopher Kane – o colectie jucausa, in care creatorul a abordat mai multe forme si imbinari, un picut surprinzator, da fiind colectille anterioare in care totul se leaga armonios. Totusi si aceasta colectie iti da un feel de libertate. Arata fun, urban si liber.

Victoria Beckham – Victoria a mers in continuare pe un look minimalist, in care conceptul office este luat si remodernizat, cizelat pe ici pe colo sa arate mai estetic, mai primitor si fun. Cizmele din colectie sunt un must-have!

Embed from Getty Images

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: