Designerul Karl Lagerfeld A Murit in Paris, la 85 de Ani

 

Pentru mine, Karl Lagerfeld a fost mereu creatorul celor mai frumoase prezentari de moda.
In ultimii trei – patru ani am scris din inima articole despre aproape fiecare show al casei de moda, incantata de fiecare data, fara exceptie, de modul in care designerul reusea sa creeze un adevarat spectacol din fiecare colectie. Desi frumoase, nu stiu daca creatiile vestimentare ar fi atins succesul actual daca Lagerfeld nu ar fi combinat moda cu arhitectura ca mod de prezentare. Creativitatea lui este de nedescris si este o sursa de inspiratie pentru o multime de suflete.

Karl_Lagerfeld_Berlinale_2008
Karl Lagerfeld Berlinale 2008

Poza: Wikimedia Commons

Imediat dupa aflarea vestii mortii lui, am citit pe fuga un articol in care se facea un omagiu lui si vietii traite de acest om legendar. Stiam ca muncise aproape toata viata lui in domeniul modei. Chloe, Fendi, Chanel si propriu brand – Karl Lagerfeld si o manuta de branduri pentru care a muncit de tanar. Pe langa moda a creat filme scurte create in jurul modei, care pe mine m-au marcat (absolut superbe). Pe langa Chanel si Fendi, a avut libertatea de a crea dupa propriul gust si propria dorinta. Fara restrictii date de contracte. H&M, BMW si Magnum sunt doar cateva nume.

Ultima prezentare de moda a casei Chanel s-a incheiat fara celebra lui defilare, care era de fapt parte a unui intreg absolut fascinant, ce reprezenta adevaratul show Chanel.

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: