De La Editor: 2019 Here We Come!

Si uite ca am sosit exact in prag de 2019! Nu demult am recitit postarea scrisa de mine pentru TieBaby blog, creata exact inainte de anul nou. Stiu exact ce ganduri imi treceau atunci prin minte si stiu exact in ce stare emotionala ma aflam. Nu stiu despre voi, dar a fost un an cu mult peste asteparile mele si cu mult peste tot ce imi propuneam cu modestie, atunci, in prag de 2018. Am crescut exponential si chiar daca exteriorul in mare parte este “taiat” acelasi – zic eu, interiorul este complet upgradat.

fullsizeoutput_2702_Fotor1

 

Despre anul ce vine:

Cu siguranta nu sunt in masura sa va citesc dorintele, asa ca va voi spune despre patania mea cu o piatra vindecatoare, cumparata recent. Dupa cateva minute bune in care am stat lipita de vitrina cu pietre si cristale al unui stand din Mall, nestiind cum sa fac alegerea cea mai buna, am ales calea “nu ma pot decide dar trebuie sa fac o alegere. It is “now or never”.

Dupa ceva holbat si deliberat, incepusem sa cred ca in sfarsit il pot intelege pe Einstein. Portofelul a fost cel care de fapt mi-a decis negru pe alb soarta situatiei. Practic, mi-am dat seama ca ma simt confortabil doar cu un anumit buget pentru acest “proiect”, asa ca am decis sa iau acasa cu mine o frumoasa piatra in forma de ou, pozitionata simpatic pe un suport de lemn. Mi s-a parut perfecta pentru a face echipa buna cu restul obiectelor home deco de acasa, toate alese pentru a crea un anumit vibe si feel. Odata ajunsa home, m-am gandit ca ar fi o idee super tare sa dau un search pe net. Spre uimirea mea, am dat cu ochii peste o descriere perfect adevarata si in concordanta cu tot ce am sperat, visat, rugat, meditat, imaginat pentru anul care incepe, pentru viitorul apropiat si mai indepartat. Semn sau nu, coincidenta sau nu, descrierea este la propriu tot ce vreau, acumulat la un loc. O singura piatra, aleasa pentru un scop estetic si dupa o filozofie practica de viata (nord nod in Taur), pozitionata momentan la geam, incapsuleaza in mod magic esenta gandurilor mele curente. Ganduri care imi creeaza realitatea. Ganduri pe care intr-un final, am reusit sa le trec prin sita. Un gand bun, un gand meh. Un gand meh, un gand bun, and so on. Bun este pentru pastrare iar meh pleaca din realiatea mea.

Concluzia: indrazneste! Cauta-ti cristalul cu care rezonezi (daca asa petreci), cumpara-ti perechea aia kinky de chiloti daca gandul de a-i avea te face sa te simti bine! Alege sa investeti doar in lucrurile care te fac sa te simti ca vibrezi. Doreste mai mult pentru tine. Mai multi bani, mai multa fericire, mai multa iubire, mai multa pace, mai multe calatorii. Mai mult din tot ce te face sa te simti bine in interiorul tau.

La multi ani 2019!!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s