Home & Deco Pentru Un Feeling Bun de Toamna

Cu gandul la ce voi pune in noile vaze pe care urma sa le primesc si pentru care facusem comanda pe site-ul magazinului Jysk, am venit cu ideea acestui mic articol. Iubesc toamna. Culorile sunt romantice iar temperatura de afara da voie la cele mai cool outfit-uri. Dar inapoi la vazele alese de mine, pentru care, dupa ceva munca de teren, am ales plante in culori de toamna.

Si in loc sa merg pentru ceva extravagand, why not keep it down to earth? Si asa s-a facut, ca ne nepusa masa, am ajuns acasa cu plantele perfecte pentru a-mi infrumuseta micile vaze.

20181015_154343

Tot de pe Jysk am comandat si un dozator de sapun a carui design mi-a cazut cu tronc. De mult mi-am dorit o asa achizitie pentru baie. Are un aspect artsy (adica mai spre artistic) iar cele cateva defecte cu care a venit adauga si mai mult la aspectul final de obiect cu folosinta dar cu calitati decorative.

In ton cu toamna este si spray-ul pentru camera. Este bineanteles de la Zara Home. Doua, trei pulverizari imi fac camera mult mai pe placul meu. Miroase a fig, and let me tell you, that’s simply perfect.

20181015_154418

In poze: vaza alba si vaza de sticla fumurie ambele Jysk (online); spray de camera Zara Home Sicilian Fig (magazin); perna galbena Jysk (magazin); lumanare parfumata Harding and Baylis din colectia Fuzzy Duck (magazin Meli Melo Home).

20181015_154154

Pe curand!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s