Vedetele Au Preferat Metalic la MTV Music Awards

Cand vine vorba de moda, Premiile MTV Music Awards nu dezamagesc niciodata. Ai de toate: glam, chic, avangard, cool, sexy, punk si lista goes on. Anul acesta evenimentul s-a desfasurat pe 20 August la Radio City Music Hall in New York, iar azi, la o zi dupa, facem un round up al celor mai bune look-uri de pe covorul rosu.

Embed from Getty Images

Karlie Kloss este by far pefecta in rochita metalica brodata. Fierce si classy. You go girl!

Embed from Getty Images

Millie Bobby Brown

Actrita britanica de 14 ani a reusit sa intre in lista Time 100 cele mai influente personalitati, fiind cea mai tanara persoana cu o asa titulatura. Ce-i drept, toate aparitiile ei sunt de bun gust. Imbina clasa cu simplitate si este mereu la curent cu tendintele actuale. La evenimentul din 20 august a purtat o tinuta all-black impreuna cu sandale transparente. Bustiera neagra cat si pantalonul cu talie inalta au detalii deosebite, ceea ce transforma doua piese aparent simple intr-un look perfect pentru covorul rosu.

Embed from Getty Images

Bebe Rexha

Apreciat de foarte multe vedete, metalic a fost si alegerea artistei Bebe Rexha. Chiar si sandalele se potrivesc tinutei.

Embed from Getty Images

 

Cardi B m-a surprins placut. Toate tinutele purtate la eveniment, pe scena si pe covorul rosu, au fost ales cu “blandete” sa-i spun asa. Rochita fucsia cu decolteu si crapatura pe picior este o alegere reusita, la fel si alegerea unui pixie dragut in locul pletelor lungi la capitolul hairstyle.

Embed from Getty Images

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este o alta aparitie metalica, foarte reusita si cu lipici la ochi. Rochia este deosebita, pe stilul artistei si pe stilul multora dintre noi. Nu-i asa?

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s