Pupa Eyeshadow Review

Pupa este un brand despre care citisem cateva lucruri interesante, dar inca nu gasisem inspiratie. Dar o data cu o nunta care este pe vine, m-am gandit ca as avea nevoie de ceva farduri, asa ca am poposit pe la Pupa store din City Mall Constanta. Imediat cum am intrat am fost hipnotizata de fardurile metalice asezate chiar la intrare. Destul de repede m-am hotarat pentru nuanta 807, un turcoaz superb care m-a dus cu gandul la sirene si basme. Next am dat o tura pe la seturile cu ruj, dar simteam ca inca nu am terminat cu fardurile de la intrare, asa ca am mai dat o sansa selectiei, ca sa plec cu inca o nuanta. De data aceasta am ales 707, un roz dulcic, ca de Barbie.

Testatul l-am programat un picut mai incolo, avand in minte un machiaj aqua cu ceva accente Barbie. Din pacate nu a fost sa fie. Fardurile sunt greu de manevrat atunci cand sunt aplicate cu pensula. Pe scurt, a fost o adevarat provocare sa scot ceva pigment din 807 fara sa ma transform cu adevarat intr-un om al marii.

DSCN8250.jpg

PS: Rujul este Sephora Wonderful Cushion in nuanta 03 Wonderful Magenta.

Totusi, am descoperit cum ca le pot aplica cu degetul, in cantitati rezonabile. Merge pentru un machiaj casual, de zi sau chiar de seara (depinde cum vezi machiajul de seara). Ambele nuante pot fi aplicate umede sau uscate, ceea ce este un plus. Rozul este cu adevarat superb. Il aplic si pe obraji, tamponand usor. Pe ploape are acel vibe de Barbie.

Screen Shot 2018-08-06 at 15.14.44

Cerceii sunt Meli Melo.

Pe curand!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s