Ten, Ochi, Corp & Unghii – Origins, Sabon, Zara si Melkior

First off, o crema draguta foc pentru resuscitarea pielii din jurul ochilor de care m-am lipit imediat dupa ce al meu Gerovital pentru ochi si buze s-a terminat. Origins este marca aleasa, si asta datorita experientei placute avute de-a lungul timpului cu mai sus mentionata marca. Despre crema in sine – o ador. Are o textura si look asemanator unei baze de machiaj, cu putin sidef si un picut (tiny tiny bit) lipicioasa. Te lasa cu o senzatie ca atunci cand pielea s-a strans si totul este la locul lui (you know what I’m talking about, right?). Pret – sa zicem (doar zicem, da!) ca ar fi un picut piperat, dar hey, sa ai Origins in poseta e treaba faina.

RSCN8082

Ramanem tot la capitolul ten/fata si trecem prin sita spray-ul/mist hidratant de la Sabon pe care pusesem ochii de ceva timp. Cred ca cel mai tare sunt incantata de cutie si culoare. Imi inspira relaxare si bliss. Cat despre experienta in sine, un lucru este cert: chiar hidrateaza. De fapt, sunt chiar tentata sa renunt la crema hidratanta – cel putin for a while.

Cumpara online Sabon: Sabon, toate produsele de ingrijire

DSCN8071

 

Ador tot ce exista in magazinele Zara Home, in special cremele de corp. Dark Amber este mirosul care m-a urmarit si acasa, dupa ce am testat una cate una sticlutele de pe raft. Initial lasa un miros ca de spa pe, dupa care se tranforma intr-o chestie super incantatoare pentru tine si cei din jur. Imi place sa combin si aplic cateva picaturi de parfum Chloé – Chloé.

.

DSCN8084

 

Unghii si iarasi unghii. Cum am hotarat sa renunt in a-mi taia cuticulele, a fost nevoie de un plan B. Solutia de indepartat cuticule a fost prima achizitie dupa care a urmat uleiul de cuticule. Amandoua produse marca Melkior.

RSCN8092

Urmareste TieBabyBlog pe Instagram, Facebook, Pinterest si Youtube.

Pe curand!

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s