Ce Produse Makeup Am Folosit Recent & Machiaj Soft de Seara

Ultimele produse makeup incercate sunt aici pe blog, in acest articol. Avem de toate, de la  mascara pana la rimelul de sprancene. Si pentru a incorpora totul, am facut si un machiaj tocmai bun de purtat seara, in nuante calde si ceva sidef pe langa. 

First of, hai sa incepem cu rimelul de Clinique high impact mascara, pe care IL ADOR! Peria este perfecta si super moale, acesta fiind un motiv in plus in a fi super multumita de toata experienta. Next, avem fardul lichid metalic de la Essence, o adevarata supriza in bine, avand in vedere pretul mic. Pe ploape arata divin, cu reflexe si toate chestiile dragute. In plus, REZISTA! No joke. Merge si pe buze, ceea ce am si facut azi. Si daca tot am ajuns la capitoul lips, trebuie musai sa vorbesc despre All Day lip color de la Seventeen, pe care l-am imprumutat din poseta mamei. Bineanteles ca a ramas al meu (sorry mom). Are o uscare mata, dar arata bine pe buze & nu ramane pe pahar sau pai. Eu il aplic peste creionul de buze sau peste o alta culoare/produs. Asa stiu ca imi va rezista rujul pe buze. Btw, nuanta folosita este 04.

Ramanem tot la buze si continuam cu un alt produs. Tot un ruj lichd cu uscare mata si la fel rezistent. Vorbesc despre NYX Lingerie, nuanta 08 – adica una dintre multele nuante nude prezentate de consultanta beauty.

Pentru ochi am folosit NYX Golden Peach. ESte un fard matasos si shiny, cu o textura aproape ca de highlighter. La baza genelor am folosit NYX fard de ochi Raven, adica un negru cu gri.

Mai avem doua produse si am terminat. Fondul de ten este Revlon piele grasa si mixta. Are un finish cremos, de aceea este bine sa folosim o baza de machiaj uscata pentru a fixa aplicarea. Last but not least, produsul minune – rimelul de sprancene. De data aceasta am folosit Maybelline Brow Drama in nuanta dark brown. Este un produs satisfacator. Fixeaza firele de par si totul pare ca din revista. Il aplic dupa creion si/sau fard de sprancene.

DSCN7911DSCN7877

And that’s it for now!

Pe curand!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s