Dragoste Beauty La Prima Vedere: Trei Nuante de Oja Flormar Au Ajuns In Borseta de Mani-Pedi

Este prima data cand incerc produse marca Flormar, cu toate ca am trecut de nenumarate ori langa standul acestui brand, but oh well, mai bine acum decat niciodata. O domnisoara super draguta ne-a luat repejor sub aripa ei, si uite asa, cu ceva sfatuiri, pareri si decizii, am iesit nu cu o oja, nu cu doua, ci cu trei sticlute frumoase foc – doua mate si una demna pentru ocazii si aspiratii inalte.

Prima sticluta pe care am pus ochii este o oja glitter auriu, nuanta Gold Rush. Se vede amazing in soare, cu reflexe multicolore. Ai nevoie de doua aplicari pentru un look mai dens, dar este ok doarece se usuca relativ repede. Un tip din inima: nu lacui, ci tamponeaza usor pensula cu oja pe suprafata unghiei – asa te vei alege cu mult mai mult glitter pe unghie, fara a depasi norma admisa de lac.

DSCN7974

A doua nuanta aleasa este un negru mat pe care l-am ales fara a sta prea mult pe ganduri. Sa zicem ca a fost dragoste la prima vedere. Nuanta este Satin Black. Se usuca foarte repede iar prima aplicare este musai urmata de o a doua. Acest lucru se intampla deoarece prima aplicare are un look ca de smoala, dar fiti fara grija, imediat dupa urmatoarea pensula, lucrurile arata mult mai bine. Toate cele trei sticlute au pensula medie, ceea ce face fiecare aplicare destul de usoara si curata.

DSCN7973

And last but not least, Mistral Breeze. Este o nuanta deosebita, cu uscare mata. In lumina magazinului se vedea usor lila, dar de fapt este un baby blue pastel. Arata demential pe unghie si merge superb pe pielea bronzata, la maini si la picioare. Comparativ cu Satin Black, aceasta nuanta arata ok la prima aplicare, dar si mai bine la o a doua.

DSCN7975

DSCN8014

 

Si uite-asa am devenit fan incantat al marcii Flormar, cel putin atat cat tine categoria oja si lac de unghii. Toata actiunea m-a costat un picut peste 30 ron, la care am castigat calitate si timp placut petrecut prin magazin. Pe viitor sper sa revin cu alte goodies tot din aceasta marca, doar nu ne oprim cu povestea aici, nu-i asa?

Pe curand!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: