Best of: Mercedez Benz Fashion Week Istanbul

Embed from Getty Images 

 

Zeynep Tosun a pariat pe rosu, colectia ei pentru toamna/iarna 2019 fiind una eleganta, cu rochite bogate in dantela, broderii stralucitoare, ciucuri, materiale transparente si forme sensuale. Pe langa rosu, modelele au defilat pe podium in nuante cenusii si nude, un mod excelent de a imbina corpul feminin cu haina purtata.

Embed from Getty Images

 

Emre Erdemoglu a incorporat cu succes o serie de elemente super trendy in prezentarea pentru sezonul rece destinata barbatilor, succesul colectiei fiind vizibil de la primele siluetele. Adidasii, foarte pe val anul acesta, sunt purtati la seturi de jachete si pantaloni cu aspect de pijama sau cu look office, in printuri omogene. Bandana este si ea adusa in prin plan. Nuantele aqua (prezente in colectiile Armani Mens) sunt explorate triumfator, fiind pete perfecte de culoare pe langa selectia de gri, mustar si rosu-portocaliu.

Sudi Etuz – Desi aparent simpla in detalii si forma, colectia tinerei creatoare este una de calitate, perfect manevrata, chiar si in simplitatea ei. Este multa joaca in aceasta colectie, cu volane dense pe margini de bluze, maneci si pe rochite. Gingasia este vecina cu modernismul si tendintele curente.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s