4 Exfoliante Fenomenale & Fara Particule Abrazive

Am devenit mult mai preocupati fata de impactul facut de noi supra mediului, iar acest lucru se simte chiar si in grija noastra pentru ceea ce folosim in materie de produse cosmetice si beauty. Si daca vrei si tu sa intri in randul celor care adopta o filozofie de viata concentrata pe lucrurile bine facute si cat mai putin agresive, poti incepe chiar aici si acum.

In continuare am pregatit o selectie cu patru produse exfoliante, care se pot lauda cu review-uri pozitive, ingrediente vegan si ingrediente organice. Lipsa particulelor abrazive sintetice din compozitie este un alt lucru foarte important, cele patru exfoliante de mai jos indeplinind cu succes aceasta cerinta. Hai sa le cunoastem!

 

exfoliant-facial-delicious-natural-face-scrub_355_1
elefant.ro – SABIO
Exfoliant facial – Delicious Natural Face Scrub

 

Scrub-ul de la Sabio iti va cadea cu tronc daca esti un fan inrait al ingredientelor vegan: ovaz macinat, seminte de mac, pudra de cacao, coaja de lamaie, argila alba si bicarbonat de sodiu. Mai contine vitamine si polifenoli. In plus, chiar arata a produs vegan, sau cel putin unul cu ingrediente raw. Not bad!

 

cosme-de.com – EMINENCE Pear & Poppy Seed Microderm Polisher (For All Skin Types)

Cruelty-free, organic si natural – asa arata CV-ul impresionant al marcii Eminence, din gama caruia am ales acest exfoliant masca. Produsul contine seminte de para si mac, mar verde, nuci macinate, ceai verde, ulei de caise si lucerna.

Cum se foloseste: se amesteca cantitati egale de exfoliant si apa. Se aplica si se maseaza usor pe fata in miscari circulare. Se poate aseza un prosop cald deasupra pentru cateva minute. Se clateste cu apa calduta.

Nota: Comanda acestui produs se face in limba engleza. Moneda de cumparare este USD. Transportul acestui produs este gratuit.

 

1026-2065-exfoliant-de-fata-green-people-cu-fructe-50-ml
rangali.ro – Exfoliant de fata Green People cu fructe

 

Exfoliant natural marca Green People cu mandarine, caise si morcovi organici. Nu contine parabeni, coloranti, lanolina, alcool etil, parfum si petrochimicale.

 

cosme.de.com – CAUDALIE Deep Cleansing Exfoliator (All Skin Types)

Despre marca Caudalie am doar cuvinte de lauda, tocmai de aceea un exfoliant din gama lor de cosmetice pare a fi o idee foarte buna. Contine extract de struguri si apa de struguri. Nu contine particule abrazive.

Nota: Comanda acestui produs se face in limba engleza. Moneda de cumparare este USD. Transportul acestui produs nu este gratuit.


Next stop: Tot ce trebuie sa stii despre ritualul de ingrijire si ce anume este curatarea.

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s