Beauty de Blogger: Ingrijire All Natural de 5 Stele

Daca ar fi vreodata sa aleg intre ingrijirea pielii pe baza de ingrediente naturale si cea cu produse cosmetice, va spun sincer ca nu as stii ce sa raspund. Cert este ca ambele dau rezultate, si poate tocmai combinarea acestor doua metode in rutina zilnica este de fapt raspunsul la toate intrebarile noastre vizavi de ingrijirea pielii. Bineanteles, este bine sa luam in considerare daca produsele cosmetice si cele naturale sunt comercializate etic si moral.

Ca si scrub, apelez la doua, trei ingrediente naturale. Atunci cand consider ca tenul meu “poate duce”, folosesc zatul de cafea care este la indemana, natural si nu dauneaza mediului inconjurator. ATENTIE: micile bobite pot irita pielea tenului, de aceea zatul trebuie manevrat cu blandete in timpul scrubului.

Pentru revigorarea tenului apelez la masaj. Zilele trecute am folosit pasta de avocado si miere, doua produse pe care le-am masat individual pe piele. Dupa am aplicat un amestec super potent din ulei de masline si ulei de cocos, masand usor pe piele si evitand zona din jurul ochilor.

Uleiurile naturale asigura o foarte buna hidratare si protectie atunci cand sunt aplicate pe pielea tenului inainte de crema pentru fata.

 

And then, crema zilnica de fata si gata! Ingrijrea pielii a fost finalizata cu succes. Dupa o asa selectie de produse nu ai cum sa nu arati bine. Sa inceapa ziua!

DSCN4758

To Know: Pentru cele mai bune rezultate alegeti uleiuri in variante bio/organice. Uleiul de cocos veritabil este de culoare alb curat, cu o consistenta omogena. In stare solida nu prezinta bule in consistenta acestuia. In stare lichida este transparent si fluid. Uleiul de masline este de culoare masliniu inchis si este usor vascos. 

Poti Cumpara:

1000680-360x360-1
getbio.ro – Ulei de maslinespuma uleiurilor extravirgin 500 gr Rapunzel
34371-300__60684-360x360
getbio.ro – Ulei de cocos bio virgin 300ml

Just in case: Vezi si alte optiuni de produs pentru aceste doua uleiuri.

Pana la urmatorul articol, cu multa placere, a voastra bloggerita sarguincioasa, Gabriela Irofte.

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s