Tinuta Moderna de Vreme Rece cu Cardigan & Pantofi Oxford

Cardiganul purtat de mama in aceasta tinuta lejera de toamna a fost o alegere de cumparaturi facuta acum un an. Au fost ceva dezbateri la fata locului, in special despre modul in care mama ar fi putut purta neobisnuitul croi al cardiganului, daca intr-adevar tine de cald si daca pretul era unul corect. La final, combinatia de gri, negru si alb si forma frumoasa au cucerit-o suficient de tare incat sa-si asume riscul de a-l cumpara inainte de a avea vreun raspuns concret la intrebarile de inainte.

Intr-adevar, este o piesa deosebita. Am vazut-o pe mama purtand-o impreuna cu incaltaminte casual, blugi, pantaloni office si cizme lungi. Uneori a adaugat un fular gros pentru un plus de caldura. Zilele trecute l-a purtat impreuna cu perechea ei preferata de pantofi negri Oxford, o pereche de blugi indigo si o poseta office albastra. Este un look relaxat si modern care o avantajeaza. And she knows it! Dupa felul cum a stat la poza se vede ca este tare mandra de achizitia ei si de felul in care si-a combinat tinuta. Bravo mama!

 

tiebabyblog mama

Piese Asemanatoare:

Nota: Click pe poza produsului pentru detalii de magazin, pret, material sau conditii de livrare.

Screen Shot 2017-10-23 at 08.58.07Screen Shot 2017-10-23 at 09.30.09pantofi-oxford-din-piele-naturala-1001-n-4-lgeanta-office-bleumarin-din-piele-naturala-alaia-4-l

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: