Red-Carpet: Cele Mai Frumoase Aparitii de la amfAR Gala Los Angeles

Embed from Getty Images

 

Schimbarea drastica de la parul lung si blond la foarte scurt si saten este ceea ce cantareata Sia si-a imaginat pentru Kate Hudson in filmul la care acestea doua colaboreaza si in care Sia este regizor. Noi nu ne plangem, parul scurt fiind nemapomenit de bine asezat langa fizionomia actritei. Pentru eveniment, aceasta a purtat un combo alb-negru cu fusta talie inalta cu despicatura si top negru braleta fara maneci.

Embed from Getty Images

 

Pielea de alabastru si rochia de catifea verde cu iluzie de corset detasat in culoarea sampaniei dau foarte bine impreuna si creeza acea aparitie old style pe care o vedem din ce in ce mai rar la evenimentele A-list. Din fericire inca o avem pe Dita Von Teese, regina frumusetii vintage.

Embed from Getty Images

 

Suvitele perfect executate ale Juliei Roberts imi dau idei si fantezii, dar nu asta conteaza, ci cat de bine ii sta acesteia. La partea de vestimentatie, actrita a mers la sigur cu o rochie LBD cu maneci transparente & bufante.

Embed from Getty Images

 

Sibley Scoles, rebela simpaticului grup de prezentatori E News! s-a decis pentru o rochie aparent simpla in forma dar bogata in detalii: decolteu adanc, maneci lungi, despicatura pe mijloc si transparenta pe parti. You go girl!

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s