Made in Romania – Eleganta Rochitelor Faurite pe Plai Romanesc

Sunt facute aici la noi, pe plai romanesc, de producatori si designeri romani. Sunt frumoase, feminine, si la moda. Despre ce vorbesc? Cele patru gratii sau cele patru rochite alese de mine pentru TieBabyBlog mi-au facut cu ochiul din prima, in timp ce navigam curioasa pe amafashion.ro, un site dedicat exclusiv vestimentatiei fabricate in Romania.

Despre ce am ales:

Rochita lunga in dungi are un look super modern, cu un cut similar siluetelor prezentate in colectiile de la Saptamana Modei din New York pentru sezonul Primavara/Vara 2018. Cea portocalie are un aer sofisticat, in mare parte datorita combinatiei de material si culoare, dar si detaliilor bine alese. Cele doua siluete A-line scot frumos in evidenta picioarele si talia, individual fiind intruchipari ale romanticului si modernului, dupa printurile alese. Care din cele patru gratii v-a placut cel mai mult?

Nota: Click pe poza produsului pentru detalii de magazin, pret, material si conditii de livrare.

rochie-midi-cu-cordon-dr3083-portocaliu-3-lrochie-in-clos-cu-imprimeu-modern-dr3085-gri-3-lrochie-bleumarin-cu-motive-florale-dr3082-3-lrochie-in-dungi-am-21709001-alb-negru-3-l

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s