Dolce & Gabanna SS 2018: Impresia Publicului si Elementele de Inspiratie din Colectie

Embed from Getty Images

Dolce & Gabbana a primit multe critici in privinta colectiei prezentate la Milan Fashion Week, pe motiv ca modelele din prezentare nu sunt cu adevarat modele de catwalk, ci bloggerite si vedete Instagram aka milenarii. Cu toate acestea, lasand la o parte parerile vizavi de cine si cine nu ar trebui sa apara pe runway, cei doi designerii au avut un show plin de creativitate pentru sezonul SS 2018, in care si-au pastrat stilul, no matter what.

Prima parte a show-ului a fost asaltata de tinute all black, majoritatea fiind rochii de seara tranparente si mulate pe corp inspirate de supereroii Supers. Topul corset este un must in prezentarile Dolce & Gabanna, siluetele negre din aceasta colectie fiind adesea construite cu topul in acest stil. In continuare, a urmat un adevara festival al detaliilor, cu accesorii voluminoase reprezentand flori, fructe si deserturi, cum ar fi briosele, biscutii sau renumitul desert italian, cannoli. In colectie, s-a pus accent pe printuri de natura comestibila, materiale fluide si aplicatii cu aspect baroc. O alta inspiratie dominanta a colectiei este cartea de joc, din care cei doi designeri au pus la cale o serie de aparitii cu print de inimi si alte figurine specifice cartilor de joc de diferite culturi. Colectia a aparut jucausa, vioaie, cu un simt al umorului, care totodata vrea sa fie seducatoare, sofisticata si frumoasa.

Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images Embed from Getty Images

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: