Saptamana Modei: Glam, Practicabilitate si Futurism in Colectia Musette SS 2018 de la MQVFW

Brandul romanesc Musette a prezentat recent la Saptamana Modei din Viena colectia de incaltaminte si genti pentru sezonul Primavara/Vara 2018. Prezentarea a dezvaluit o abordare minimalista cu accent pe infrumusetare, practicabilitate si futurism. Pentru incaltamintea casual s-au folosi materiale cu aspect sclipicios, stil care a dominat in prezentarile designerilor internationali pentru sezonul calduros din 2018. Musette are o inclinatie spre o abordare artistica, ca atare o buna parte din incaltamintea purtata pe catwalk a fost accesorizata cu catarame late pe glezna, sustinute de benzi cu aspect metalic negru, care continua pe incaltaminte pana aproape de toc. Incaltamintea sport nu a fost exclusa din aceasta preferinta, catarama pe glezna facand pereche cu un design modern la care s-au adaugat printuri cu aspect organic, uneori intrerupte de o banda neagra, dupa care restul de look este completat de alb. Vizavi de print, unul in particular a fost frecvent folosit in aceasta colectie. Cu un aspect organic verde, acesta apare pe rucsacuri, incaltaminte, si pe gentile de forma lunga cu aspect de plic dublu, care apar in colectie in numeroase variante de culori, alb sau chiar blug albastru indigo fiind doua dintre ce s-a vazut in prezentare. Manerele gentilor sunt deosebite, parand a fii doua lemne subtiri atasate ca sustinatoare la greutatea gentii.

Pieasa de rezistenta a colectiei este cizma lunga cu toc, din material sclipicios care imbraca frumos piciorul si genunchiul. In prezentarea de la MQVFW, acest model a fost prezentat in combinatie cu o jacheta lunga, fara maneci, cu aspect de blug.

Poze: Musette

Screen Shot 2017-09-21 at 20.11.14Screen Shot 2017-09-23 at 11.20.59Screen Shot 2017-09-23 at 11.18.38Screen Shot 2017-09-21 at 20.10.19Screen Shot 2017-09-21 at 20.11.39

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s