Scrisoare Mea Pentru Inceput De An

dirus

Si uite ca a mai trecut un an! Despre cel ce a inceput se zice ca este un an 1, cu inceputuri si constructii de temelii. Nu stiu cat de adevarat ar fi, dar pentru mine stiu cu siguranta ca vreau cu toata inima sa fiu impacata si fericita. 

Fericirea este indiscutabil – ceea ce ne tine sanatosi si gata de atac sau executie, termen care imi place si rezoneaza cu o particica inca ascunsa in mine. 

Este greu cu siguranta sa-ti faci ordine in cap si sa vezi clar in fata ta: ce anume iti place si ce vrei cu adevarat. Cateodata simti ca esti intr-o ceata imensa si nimic nu rasare sa te traga la lumina. Totusi exista speranta, nu? Vin zile bune, in care vezi clar, iar atunci poti executa.

Pentru acest an imi doresc mai multe zile in care pot vedea clar ceea ce vreau si ceea ce am de facut. Imi doresc o mai mare indiferenta la ceea ce cred eu ca gandesc altii despre mine. Imi doresc sa ma cunosc si mai bine si sa ma iubesc si mai mult, mult mai mult decat am fost invatata si suficient de mult cat sa primesc ceea ce visez si doresc de multi ani.

Cat despre tine, cititorule, vreau pentru tine ce vrei si tu pentru tine. Nu mai lasa pe nimeni sa doreasca pentru tine si indrazneste sa ceri CE VREI TU si nu ce vrea altcineva pentru tine. Makes sense?

La multi ani 2017! 

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: