-MACHIAJ Pentru Un Look GINGAS-

dscn2640screen-shot-2016-12-17-at-22-41-00

IMPLETITURA FAUX sau (impletitura falsa) mi-a facut cu ochiul din prima si asta pentru ca parea perfecta pentru parul meu scurt si fin + imi place sa-mi tin parul departe de fata intr-un hairstyle mai girly.

Se pot face mai multe stiluri de “coafuri” cu aceasta impletitura, dar eu m-am decis sa merg pe lungimea capului si wow, m-am cam luptat cu carceii la brate – deci fetelor rugati-va mamicile, surorile sau colegele de apartament sa va dea o mana de ajutor.

dscn2641

La fata am preferat EYELINER-UL pentru alungirea ochilor si am aplicat putin fard kaki sub ochi. Rimel doar pentru a intari conturul ochilor si aspectul de eyeliner negru, evitand aplicarea pe lunginea genelor.

Pentru buze am ales sa merg pe STILUL KOREEAN, cu un aspect “ombre” – partea de culoarea inchisa fiind in mijlocul buzelor.

Si cam asta e tot. Recunosc, mai am de muncit la impletitura faux, dar nu e bai – imi place foarte mult cum a iesit pentru o prima incercare – yayy!

dscn2647


Daca ti-a placut mica mea sesiune de machiaj e posibil sa-ti placa si alte articole de pe blog. Imi poti da Follow aici sau urmareste pagina mea de Facebook TieBaby unde postez regulat despre ce fac pe blog. Te astept!


Pana la urmatorul articol, cu multa placere, a voastra G.I.

Advertisements

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: