Si Uite Ca A Venit Si Iarna!

1 Decembrie. Cu toate ca m-am trezit tarziu si am stat inca o ora prin baie, ocupata nevoie mare cu ritualuri de frumusete si privit in oglinda din toate unghiurile, am ajuns intr-un final cu ochii pe geam, fascinata de primii fulgi de zapada. For real, prima ninsoare din an, azi, chiar de 1 Decembrie.

Cu o asa ocazie, am deschis geamul in larg sa las tot aerul rece si mirosul de frig si zapada sa-mi intre in camera. In cap imi trec gandurile precum trenurile – unul dupa altul. Primul lucru ar fi sa-mi actualizez blogurile – ceea ce fac acum (oarecum).


Am avut parte de o toamna placuta, care ne-a permis sa mai tragem o vreme de hainele subtiri – toti am vrut asta. Toamna si primavara sunt anotimpurile care ne permit cel mai mult sa experimentam din punct de vedere vestimentar – putem combina haine subtiri cu haine groase.

Doua dintre piesele care au fost pe val toamna aceastacardiganul si poncho-ul, sunt piesele ideale in jurul carora poti construi o tinuta la care gasesti tot ce doresti pentru un look de toamna: caldura, lejeritate, sa mearga cu hainele subtiri, bun la fusta si la blugi, pentru office si strada SI ceva la moda, chic, elegant si modern.

Cu blugii a fost (si inca este) o nebunie, si stiti despre ce vorbesc, nu-i asa? Parca s-a deschis cutia Pandorei si toate variantele de taieturi, inscriptii si forme au iesit la lumina sa ne farmece. Fiind si toamna, tinutele au fost una si una, combinate cu gecute bomber sau aviator, cu bluze largi sau topuri scurte si BLUGI taiati. Da, intra-adevar, chiar a fost o toamna frumoasa.

Talpa track a fost inca o reusit a toamnei, inspirand brandurile la incaltaminte cu un aspect urban, pop, grunge si numai bun de purtat langa toate taieturile si formele permise. Din fericire talpa track mai are de cucerit inimi asa ca ne vom bucura de ea ceva timp de acum incolo.

Acum vin getile si caciulitele, fularele si manusile + bocancii de iarna. Bine ai venit iarna!


Pana la urmatorul articol, cu multa placere, a voastra X (G.I.)

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: