Ce Am Ales Pentru Primul Meu Machiaj De Halloween

Zilele acestea nu numai ca se sarbatoreste Halloween-ul, dar este si Luna in Scorpion – aici vorbim de some deep stuff. Un machiaj trasnit si putin (sau mai mult) intunecat merge de minune acum cand suntem inconjurati de aceasta energie misterioasa si intunecata, asa ca m-am pus la treaba, dupa ce bineanteles am cautat material de inspiratie.

Zis si facut doar ca, din pacate, nu am gasit acea imagine care sa ma faca sa zic “DA!”, asa ca m-am hotarat pentru un nas de pisica, foarte popular pe internet, plus mustatile si o umbra de masca. Pentru buze am optat pentru contur negru cu rosu pe mijloc. Initial m-am gandit sa merg all black, dar am renuntat deoarece ca femeie nu sunt foarte atrasa de partea mea intunecata (face sens?).

Pentru ochi am folosit culori puternice, ca roz, verde si albastru, chiar si putin rosu in coltul ochilor. Ca si la buze, am fugit de partea mea intunecata – iar creionul kohl a pictat cu moderatie si doar acolo unde am putut sa creez iluzia de alungire a ochilor, adica la colturi.

La sprancene m-am distrat cu adevarat, si le-am facut stufoase, dese si salbatice. Le-am conturat mult mai precis ca de obicei dupa care am mers cu creionul negru si am trasat mici liniute la marginea de sus si sub spranceana, pentru a crea acea imagine de sprancene stufoase.

Rezultatul? Imi ranjeam in oglinda, placut surprisa de ceea ce am creat. 

Voi cum v-ati machiat Halloween-ul acesta?

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s