Detaliile Vestimentare – O Particica Din Sufletul Nostru


poza: detaliu fundita de catifea pe fata la pantofi visinii de lac


De multe ori ne trezim cu un dulap plin de haine bune de purtat dar simple, cu care alcatuim tinute care credem ca noi ca ar merge oriunde si mai ales – tinute vestimentare care ne-ar tine departe de remarci negative. Totusi, treaba cu hainele sta diferit. Dand la o parte ceea ce auzim din partea celorlalti, fie pozitiv sau negativ, simplitatea de multe ori e sinonima cu banalitatea. Da, este o remarca usturatoare, dar vine si partea buna: pentru cei care vor mai mult, azi este momentul perfect pentru un reset.

Da, ok, dar mie chiar imi plac tinutele simple.” – o propozitia des auzita atunci cand sugerezi un pic mai mult. Vestea buna este ca pentru noi toti, individual, exista mereu acel ceva care transforma o tinuta banala intr-una placuta ochiului fara a fi nevoie sa lasam de la noi. Ok, poate un pic – pana intelegem ca de fapt nu pierdem nimic daca adaugam.

                     Q: Deci care este secretul?

A: Detaliile sunt o parte din noi. Alegem dintr-un magazin plin de haine acele piese vestimentare care ne atrag tocmai pentru ca ne regasim in ele prin detaliile pe care le au, cum ar fi un buzunarel care ne pica cu tronc, culoarea fermuarului, aplicatiile de pe guler, o fundita la pantof sau poate manecile gen ie de la bluzita de vara din magazinul x. Involuntar, alegem ceea ce ne reprezinta.

                 Q: Cum reusim sa scapam de obiceiul
                      de a cumpara mereu piese simple?

A: Don’t give up. Undeva, prin multimea de magazine, exista acea haina care te asteapta. Deci mergem la cumparaturi inarmati cu rabdare si constienti ca azi e posibil sa nu gasim acel ceva care vorbeste depre noi.

            Q: Imi place sa ma imbrac simplu si dragut.
                   Cum reusesc sa-mi pastrez stilul chiar
                 si atunci cand adaug piese cu detalii?

A: Pentru a pastra un look clean/simplu, un singur detaliu este suficient. Poate fi un strop de culoare la o tinuta monotona, o bratara colorata la blugi si tricou alb, fundite la pantofi, aplicatii pe un singur umar, un desen brodat si o sumedenie de alte optiuni, detalii care vorbesc despre tine lucruri care poate doar tu le stii.

Nu-i asa ca e minunat?

Pe urmatorul articol, cu multa placere, a voastra, X.

 

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: