New Trend: Rozul Cenusiu – Deliciul Visual Din Magazinul De Haine Care Se Poarta SI La Noi

Despre faptul ca se poarta nuantele neutralizate se stie de ceva vreme, doar ca la noi a prins ceva mai greu, si nu ca ar fi ceva gresit, doar ca tonurile neutre sunt frumoase si ar trebui sa le purtam, cel putin atat cat mai tine.

La inceput a fost nebunia produselor beauty, de la care a si inceput trendul de a neutraliza nuantele puternice de roz, asa ca s-a nascut rozul cenusiu, in tonuri de la cel mai deschis la cel mai inchis.

roz-cenusiuCa sa fie pe intelesul tuturor, rozul cenusiu este un blend intre tonuri de gri si roz, iar rezultatul este delicios. Prin neutralizarea pigmentilor de rosu din nuantele de roz, s-a obtinut o gama dragalasa de tonuri cenusii de rose. Rosy Brown si Khaki Rose sunt nuantele cel mai des intalnite, nuante care par desprinse dintr-o ceasca delicioasa de cappuccino.

Arata bine pe pardesiuri/trench-uri de toamna, tricouri, maieuri dantelate, hanorace, pulovere, saluri si incaltaminte. Fiind tonuri cenusii pot fi purtate si de cei care sunt ceva mai reticenti fata de tonurile clasice de roz, deoarece par ceva mai “masculinizate” si trag spre un vibe mai “serios”. Deci why not?

pink-and-grey

                                         Q:   De ce roz cenusiu?

A:  Este o culoare atragatore, calma si tinereasca care a intrat in tendinte de ceva timp si care inca mai are puterea de a cuceri prin piese de vestimentatie sau produse beauty. Are o frumusete si un vibe aparte care merita atentia brandurilor si a clientilor, consumatori care in continuare se deschid la aceste nuante deosebite.

                                   Q:   Cum sa purtam roz cenusiu?

A:  Combinatii atragatoare sunt intre tonurile de roz cenusiu si negru sau gri, la piese clean, fara taieturi sau detalii. Combinati un maieu din dantela sau pulover lejer langa jeansi cu talie inalta, la geaca sau pardesiu. Pentru un look relaxed, combinati un hanorac larg cu jeansii preferati si purtati ca incaltaminte tocuri, incaltaminte cu talpa track sau sneakersi.

Cu multa placere, a voastra, X.

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s