Un Strop De Galben Auriu Pentru Vreme Urata Si Tinute Terne

O sambata super posomorata de Octombrie, si iata-ma fata in fata cu unghiutele mele, prospat pictate cu o seara inainte, in nuanta galben-auriu. Parca as fi fost in relatii apropiate cu vremea sa stiu ca urmeaza o asa schimbare sumbra afara, pentru ca sincer nimic nu te poate scoate din posomoreala creata de vreme, decat un strop de auriu.

tiebabyDaca nu stiati, auriul sau galbenul auriu este o culoare care merge indiferent de sezon. Pe podiumurile de moda, galbenul apare in toata splendoarea lui in colectii de primavara/vara si toamna/iarna tocmai pentru ca este o culoare demna de un tron.

Si inapoi la unghiile mele, inca nu imi revin din ranjet. Cautam de ceva vreme o nuanta de auriu care sa dea spre galben. Motivul? Acum ceva ani am purta auriu de revelion si mi-a placut, ba mai mult, am observat, spre surprinderea mea, ca da bine cu nuanta pielii mele. Doar ca stiti cum este, dupa te iei cu una, cu alta, si revii la ce porti de obicei, de exemplu lacul de unghii sau oja rosie.

Lasand la o parte amintirile din copilarie, ca oja, galbenul auriu este o alegere buna pentru cele iubitoare de un look clean, fara multe detalii si podoabe. Adauga acel ceva de care o tinuta simpla are nevoie pentru a iesi putin la lumina. Nici nu este nevoie de mai mult.

ojaoja

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s